CHAMPAGNE. ACCESSOIRES. VERWENPAKKETTEN

Deze webshop wordt gerund door twee levenslustige vrouwelijke ondernemers, met een grote voorliefde voor.. je raadt het al: champagne.

U kunt bij ons terecht om excellente champagne te bestellen of als cadeau te laten bezorgen bij uw dierbaren. Wij hebben een breed aanbod aan champagne van de beste en bekendste champagnehuizen, maar ook aan Limited editions en Collector items ontbreekt hier niet.

“Feestjes omtoveren tot een ware sensatie met aandacht voor persoonlijk genieten en genot”

Behoort u tot de mensen die van een decadent feestje en flamboyante levensstijl houden? Of bent u eerder een hartstochtelijk stille genieter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Iedere levensgenieter, hedonist, bon vivant of epicurist heeft onze onverdeelde aandacht. Meer nog: u inspireert ons om elke dag het beste van onszelf te geven.

Mede hierdoor hebben wij naast onze prachtige champagne webshop ook onze direct delivery service opgericht in samenwerking met UberEats & Deliveroo, zodat wij u bijna 24/7 kunnen laten genieten van onze excellente champagnes, of een last-minute geschenk te kunnen bezorgen bij uw dierbaren. Uiteraard gebeuren deze leveringen in mooie geschenkverpakkingen en handgeschreven kaartjes van het huis. Deze service bieden wij aan op elk gewenst en toegankelijk adres in Amsterdam en directe omgeving. Lees meer over deze service op onze quick delivery pagina

Besteld u champagne op onze webshop? Wij verzenden nog dezelfde dag uw bestelling.

Klanttevredenheid, kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze klantenservice is daarom ook 24/7 bereikbaar voor onze cliënten. Speciale wensen en verbeterpunten zijn bij ons zeer welkom. Wij streven ernaar om continue door te groeien om onze cliënten hun gewenste service en ervaring te kunnen bieden. De cliënt staat bij 24/7 Champagne altijd op nummer 1 en dit laten wij blijken door middel van onze excellente service aan u.

Gun uzelf een avond vol plezier met een gouden randje en geniet van de geneugten van het leven in alle luxe en weelderigheid. Laat u verwennen door mensen met een passie, omdat u het verdient!

“Voor wie leeft in het nu, heeft elke dag een gouden randje“