CHAMPAGNE COCKTAIL TIPS

Graag delen wij heerlijke, sprankelende cocktails met u die gemakkelijk thuis te maken zijn. Voor de feestdagen uiteraard enkele bruisende champagnecocktails, een licht aperitief met een originele twist.

Champagne en cocktails hebben altijd een speciale band gehad. De fijne bubbels maken het mogelijk om zelfs de eenvoudigste dranken tot iets speciaals te verheffen. Moët & Chandon heeft altijd een belangrijke pioniersrol gespeeld bij het creëren van tijdloze cocktails met champagne. Het champagnehuis zet een aantal klassiekers voor u op een rij, om zo een sprankelend tintje te geven aan uw cocktailcreaties voor thuis. Heerlijk als aperitief bij een diner of brunch tijdens de feestdagen of om bruisend het nieuwe jaar in te gaan.

942306f3-7ca8-44b7-8028-0bb614b93e90

‘Champagne cocktail’
Eenvoudig maar elegant, de champagne cocktail is perfect voor elk moment dat u nog specialer wilt maken.

2 scheutjes Angustora Biters 
20ml suikersiroop
75ml Moët & Chandon Brut Impérial
1 citroen zest  

Schenk alle ingrediënten in een tumblerglas, vul het glas voor de helft met crushed ice en roer dit goed door elkaar. Vul vervolgens aan met crushed ice zodat het glas helemaal vol zit. Garneer met een citroen zest en geniet!

Bekijk Moët Imperial Brut
82cf2ff7-6bdd-4c92-9423-f225c295724f

‘Impérial 1869’
Gecreërd tere ere van het 150-jarig bestaan van de iconische Moët Impérial Brut. Een heerlijke cocktail waarin de frisse smaken van de champagne uitgelicht worden. 

15ml agave siroop 
2 druppels grapefruit bitters 
1 scheutje sinaasappelbloesemwater 
100ml Moët & Chandon Brut Impérial 
Bloesem ter garnering

Schenk alle ingrediënten in een coupeglas en top af met de champagne. Garneer met een bloesem takje. 

Bekijk Moët Imperial Brut